Luuk

Ondernemer bij: Luukclaassendienstverlening

Over mij als persoon

Mijn naam is luuk claassen. Ik woon in odiliapeel samen met mijn vriendin imke. Samen hebben we een hond koot en gaan we trouwen. Mijn onderneming heet luukclaassendienstverlening. Ik ben werk achtig in de bouw als timmerman. Ook run ik samen met mijn moeder een zorg boerderij. Nu werk ik vooral in de bouw maar na de corona is het de bedoelling om me vooral op de zorg te gaan richten.

Over mij als ondernemer

Ik ben me aan het verdiepen in de processen van dementie. Om mensen met een niet aangeboren hersen aandoening zo goed mogenlijk te kunnen helpen.

Luukclaassendienstverlening

  • Groesstraat 1
  • 5409tn, Odiliapeel

Over Luukclaassendienstverlening

De hei hoeven is een zorg boederij gericht voor mensen met dementie. We hebben een prachtige locatie op de oosterheidestraat in odiliapeel (ouwhei). Wij zorgen er voor dat er echt aandacht is voor mensen. En willen onze cliƫnten zo veel mogenlijk zelf laten doen. Denk hier bij aan wandellen, een ritje op de duo fiets, biljarten, Kaarten en samen eten koken. Het doel is mensen een mooie dag te bezorgen en de mantelzorger te ontzien zodat hij of zij andere dingen kan doen.